Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bál a balsorsú műemlékek megsegítésére

2010.01.27

Az Örökségvédelem közös ügyünk!


JÓTÉKONYSÁGI BÁL A BALSORSÚ MŰEMLÉKEK JAVÁRA

a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal munkatársainak szervezésében

 

Korábbi sikeres hagyományokat felelevenítve, az előző évek báljainak sikerén felbuzdulva a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal munkatársai 2010-ben is megrendezik jótékonysági báljukat, amelynek teljes bevételét egy vagy több pusztuló épített értékünk helyreállítására, megmentésére fordítják.

2009-ben a báli közönség adakozásából összegyűlt támogatást a szavazatok alapján a zoltáni Czirjék-kúria barokk kapuzatának megújítása nyerte, ugyanakkor a bál során és azt követően érkező felajánlásoknak köszönhetően feltárható a gidófalvi templom középkori díszítőfestéseinek egy része is.

Kép

A bálra 2010. február 6-án, szombaton 18 órai kezdettel kerül sor a Károlyi-Csekonics Rezidencián (1088 Budapest, Múzeum u. 17.)

A bál résztvevői a helyszínen szavazataikkal döntik el, hogy a műemléki szakemberek javaslatai alapján kiválasztott műemlékek vagy műemléki részletek közül melyik nyeri el a bevételből a támogatást. A szavazást segíti a pályázó helyszínek bemutatkozása is.

Jegyek elővételben a KÖH-ben (1014 Budapest, Szentháromság tér 6. ügyfélszolgálat II. em. 212. vagy TKF titkárság III. em. 340.), illetve a helyszínen vásárolhatók 7000.- forintos áron, amely tartalmazza a korlátlan étel és italfogyasztást. Négyszemélyes asztaljegy vásárlása (70.000.- Ft) saját asztalt biztosít a díszteremben.

Felülfizetések és támogatások köszönettel fogadtatnak. Utóbbiakról a befogadó közhasznú alapítvány igazolást ad ki.

További információ: Völgyesi Krisztina 06-30-567-3684; Bagdány Judit 06-1-2245-273


Kérjük, támogassa a balsorsú műemlékek megmentésének nemes ügyét!

A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal dolgozói nevében:

 

a Báli Szervezőbizottság
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.